Home / archiefcentraal / twee aanhoudingen na drugsdeal dalfsen

twee aanhoudingen na drugsdeal dalfsen

Twee Zwollenaren zijn dinsdagmiddag opgepakt nadat zij in Dalfsen betrokken waren bij een drugsdeal. Deze vond plaats in de buurt van Sportpark Gerner. De politie kreeg een tip binnen, zette de achtervolging in en zag de auto van de verdachten rijden op de Hessenweg. Op de Ordelseweg in Zwolle werd het voertuig tot stoppen gedwongen.

De politie doorzocht de auto en vond een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs. Beide inzittenden, mannen van 22 en 24 jaar uit Zwolle, zijn aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle voor verder onderzoek. De auto waar de mannen in reden is in beslag genomen.

De aangetroffen harddrugs betrof cocaïne, verdeeld over meerdere zakjes. Tijdens de fouillering trof de politie bij één van de mannen nog een zakje aan in zijn kleding. Met behulp van een drugshond is de auto nader onderzocht. Beide verdachten zaten twee dagen vast, totdat het onderzoek was afgerond. Justitie beslist binnenkort welke straf de mannen krijgen.

De Politie Dalfsen schrijft op Facebook: “Ook dit soort dingen komen dus voor in de gemeente Dalfsen. En wederom hadden we een melder die zijn ogen goed de kost had gegeven, met bovenstaand verhaal als resultaat. Ziet u in uw buurt iets wat lijkt op een drugsdeal? Twijfel niet en bel meteen 112, daar pakken we ook mogelijke drugsdealers mee!”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.