Home / archiefcentraal / trapveldje dalfsen gaat langer open

trapveldje dalfsen gaat langer open

Het voorstel wordt besproken met de school en de naaste buurman. Wel moet er nog gekeken worden naar het praktische beheer, evenals de handhaving. Maar het college verwacht dat dit op de juiste manier georganiseerd kan worden.

Met dit plan komt het college tegemoet aan de wensen van de buurt. In de eerste week van de schoolvakantie werden kinderen onaangenaam verrast nadat er een verhoogd hek om het speelveldje was geplaatst en de deur van het hek op slot zat. Hierdoor konden zij tijdens hun vakantie geen gebruik maken van het veldje, wat leidde tot verontwaardigde reacties.

Het college gaf toen in een reactie aan dat ze na de vakantie de situatie opnieuw zouden bespreken als het college weer voltallig was. Dit gesprek heeft dinsdag plaatsgevonden tijdens het wekelijkse overleg van het college van burgemeester en wethouders.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.