Home / archiefcentraal / thomas lam opgeroepen voor finland

thomas lam opgeroepen voor finland

Thomas Lam van PEC Zwolle is opgeroepen voor het nationale elftal van Finland. Zijn land speelt tijdens de eerstvolgende interlandperiode over anderhalve week tegen Griekenland en de Faeröer Eilanden. Dit zijn duels in de strijd om EK kwalificatie. Lam maakt door zijn uitverkiezing kans op een tweede A-interland. Medio juni maakte hij zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Estland (0-2).

De centrale verdediger is bezig aan een sterke seizoenstart met PEC Zwolle. Hij miste dit seizoen nog geen minuut in de Eredivisie en werd afgelopen zondag na de thuiswedstrijd tegen FC Twente (2-1) verkozen tot man of the match.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.