Home / archiefcentraal / tentdienst tijdens oranjefeesten in oudleusen

tentdienst tijdens oranjefeesten in oudleusen

Het Oranjefeest in Oudleusen wordt weer afgesloten met een interkerkelijke tentdienst op zondag 30 augustus. De muziek wordt verzorgd door brass ensemble Con Amore uit Zwartsluis en Bertus Grotenhuis. Pastor Lonneke Gunnink en ds. Hans Schipper verlenen eveneens medewerking.

Het thema is ‘Zonder vrienden kun je niet’ en de dienst begint om 10.30 uur. Na afloop is er koffie, thee en limonade en gelegenheid nog even na of bij te praten. Jong of ouder, iedereen is van harte welkom in de tentdienst, met daarin ook speciale aandacht voor de kinderen. De Oranjetent staat op het feestterrein in Oudleusen. Neem voor meer informatie contact op met 0529-471210.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.