team sukerbiet organiseert 10 miles run

Team Sukerbiet organiseert sportieve evenementen voor het goede doel. Na de succesvolle eerdere evenementen als de ATB d’HuZes, de Sukerbietenloop Trailrun en de kerstwandeling organiseert Team Sukerbiet op zondag 27 september 2015 voor het eerst de EPDM Systems 10 Miles Run met de afstanden van 5 en 10 Engelse Mijlen. Met EPDM Systems zijn we blij dat we een sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken.

Edwin van Dijk, directeur van EPDM Systems, legt uit waarom ze voor deze sponsoring hebben gekozen. “We zijn een groeiende onderneming in duurzame producten en systemen waarin kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen een onderdeel van onze visie en steunt EPDM Systems lokale sportverenigingen en goede doelen”.

Team Sukerbiet was op zoek naar een hoofdsponsor voor de nieuwe activiteit De 10 Miles Run. “EPDM Systems wil graag haar naam koppelen als hoofdsponsor van een van de vele sportieve activiteiten van Team Sukerbiet“ aldus Edwin van Dijk. “De activiteiten van Team Sukerbiet, die geld inzamelen door middel van sportieve activiteiten voor goede doelen, ondersteunt EPDM Systems mede doordat de gekozen goede doelen zowel landelijk als lokaal zijn.”

Het parcours van de EPDM Systems 10 Miles Run start vanaf Sportpark Heidepark en zal gedeeltelijk verhard en onverhard zijn. Zo gaan de lopers een rondje om het natuurbad en tevens zullen we door het Luttenberger Venne gaan. Voor zowel de geoefende loper als voor een starter zal er daarom voldoende uitdaging te vinden zijn.

Op zondag 27 september start de loop om 10.00 uur en inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl. De kosten voor beide afstanden met voorinschrijving zijn €10,00 per persoon. De voorinschrijving sluit op 26 september om 20.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om op de wedstrijddag in te schrijven in de kantine van VV Lemelerveld op Sportpark Heidepark. De kosten voor na-inschrijving bedragen €12,50 per persoon. Kijk voor het parcours en meer info op www.teamsukerbiet.nl.

Team Sukerbiet organiseert deze EPDM Systems 10 Miles Run als nieuwe activiteit om in het jaar 2015/2016 geld in te zamelen voor het ondersteunen van goede doelen. Daarnaast hebben de leden voor 2015/2016 gekozen om als team deel te nemen aan twee sportieve uitdagingen: In juni 2016 doen ze de HomeRide voor het Ronald McDonald Kinderfonds en in september 2016 beklimmen ze de Mont Ventoux voor het KWF. Meer info hierover op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.