streetdance en balletlessen bij smon welzijn

Jeugd uit Nieuwleusen en omstreken mag vanaf september weer lekker gaan dansen. In september starten de danslessen weer in Sporthal de Schakel en bij TH Sport. Iedereen is welkom om een proefles mee te doen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en iedereen mag mee doen. Dit seizoen worden er ook balletlessen gegeven.

Streetdance
SMON Welzijn biedt kinderen en jongeren een lessenreeks aan van 15 lessen. In deze lessen wordt toegewerkt naar een dansshow. Nieuw dit seizoen is dat de show een thema zal bevatten waar de dans-acts op afgestemd zijn. Het thema van dit seizoen zal zijn: A night at the movies. Kinderen gaan samen met dansdocentes Sieske Luiken en Marissa Stiekema kiezen welke films ze willen uitbeelden.

De docenten richten zich op choreografie. “Naast de danspasjes is het ook belangrijk dat ze een stukje techniek- en krachttrainingen krijgen”, vertelt Sieske Luiken. Tijdens de streetdance lessen die iedere vrijdag plaatsvinden leren de kinderen verschillende soorten dansstijlen, al blijft Streetdance toch het middelpunt. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en je hoeft echt niet over de beste Dance moves te beschikken om mee te kunnen doen. Het gaat om het plezier, het bewegen en de gezelligheid met de groep.

Balletlessen

De balletlessen worden gegeven door dansdocent Marissa Stiekema. In de balletlessen maken kinderen spelenderwijs kennis met dans en ballet. De lessen worden aangeboden door SMON Welzijn en vinden iedere dinsdagmiddag plaats in TH Sport. Voor de balletlessen wordt op dinsdag 1 september een introductieles gegeven. Ga voor aanmelding of meer informatie naar www.dancedance.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.