sponsoractie voor unicef in zwembad balkbrug

Op woensdag 2 september organiseren Unicef Dedemsvaart en het Heuveltjesbosbad Balkbrug een sponsor-zwemactie voor kinderen en volwassen in Dedemsvaart en Balkbrug.

Het sponsorzwemmen begint ’s middags om 14.00 uur (13.30 uur aanwezig) en duurt tot 15.00 uur. Voor het eerst kan je ook ’s avonds sponsorzwemmen, van 19.00 (18.30 uur aanwezig) tot 20.00 uur. Het doel is zoveel mogelijk baantjes te zwemmen in één uur en zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor Unicef. Op alle basisscholen zijn sponsorformulieren uitgedeeld en ook bij het zwembad zijn de formulieren verkrijgbaar.

Deelnemers zetten zich in voor het thema ‘Zoveel begint bij een kind. Als het tenminste kansen krijgt.’ De organisatie laat weten: “Zoveel begint in onze eerste levensjaren. Zoveel vormt zich als we nog klein zijn. Het zijn de meest invloedrijke jaren van ons leven. Die jaren moeten goed zijn. Voor miljoenen kinderen wereldwijd is dat helaas niet het geval. Zij kunnen geen kind zijn, omdat zij bijvoorbeeld moeten werken, of gevlucht zijn, niet naar school kunnen, ondervoed of ziek zijn.”

Er is ook een 18 meter lange reuzenbuikschuifglijbaan en er zijn nog meer leuke verrassingen. De Unicef-vrijwilligers zijn aanwezig met een verkooptafel. Er is een grabbelton en kinderen kunnen blikgooien. Voor iedereen die meedoet aan het sponsorzwemmen is de entree gratis. “Unicef: kinderen eerst!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.