sercodak versterkt zich met jill huizing

Huizing, afkomstig van DOS uit Emmercompascuum, is geselecteerd tijdens de talentenjacht die Dalfsen had uitgeschreven voor de laatste plaats in de selectie. Coach Peter Portengen werkt komend seizoen met een groep van achttien speelsters, waarvan er twee (Mennink en Nijboer) door blessures langere tijd buitenspel staan.

Komende weken verblijft de landskampioen voornamelijk in Tsjechië en Duitsland om zich voor te bereiden op de komende competitie, waarin het 5 september start met een uitwedstrijd tegen Handbal Venlo, en de voorronde Champions League op 12 en 13 september in het Noorse Drammen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.