Home / archiefcentraal / senioren in dalfsen topfit bij landstede

senioren in dalfsen topfit bij landstede

Landstede Welzijn Dalfsen organiseert op dinsdagochtenden een Fit Seniorentraining. De trainingen worden gehouden van 10.00 tot 11.00 uur in de Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docente, mevrouw A. Romijn.

Bewegen is hét middel om feeling te blijven houden met alles in en om je heen. Spieren en de beweeglijkheid van de gewrichten worden getraind waardoor je conditie, balans en zelfvertrouwen verbeteren. Ook het reactievermogen zal verbeteren.

Het sporten gebeurt in groepsverband en het gaat er ongedwongen aan toe. Met enige inzet merk je al snel resultaat. Stichting Landstede Welzijn Dalfsen helpt daarbij, ieder naar zijn/haar behoefte. Kom belangeloos een kijkje nemen, je bent van harte welkom. Wil je aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.