Home / archiefcentraal / scouting lemelerveld organiseert truck spelen

scouting lemelerveld organiseert truck spelen

Scouting de Verbinding uit Lemelerveld organiseert op zaterdag 8 augustus voor de achtste keer de Mestebeld Truck Spelen. Dit evenement is onderdeel van de jaarlijkse feestweek. De survival, met maar liefst 180 deelnemers, wordt dit jaar voor het laatst door Mestebeld gesponsord.

Alle onderdelen van de Spelen worden door de Scouts bedacht en gemaakt. Van een scheepsnet over het water tot een groot pionierwerk, waar de teams samen overheen moeten klimmen. Dit zorgt elk jaar weer voor veel spektakel en bekijks op en rondom het water. Veel vriendengroepen en buurtverenigingen doen mee aan deze uitdagende wedstrijd.

Kom op zaterdag 8 augustus een kijkje nemen bij de Mestebeld Truck Spelen. De spektakel vindt plaats op het evenemententerrein en begint om 11.00 uur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.