Home / archiefcentraal / scootmobiels scheuren weer door ommen

scootmobiels scheuren weer door ommen

Op woensdag 9 september wordt er weer een scootmobielrit georganiseerd. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf het pleintje bij het Streekmuseum aan Den Oordt 7 in Ommen. Er zijn geen kosten aan de rit verbonden. Onderweg wordt een kopje koffie/thee gedronken, dit is voor eigen rekening.

Opgave is noodzakelijk en kan tot dinsdag 8 september bij Landstede Welzijn Ommen via 088-8508810 of landstedeommen@landstede.nl. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 12.30 uur. Deelname aan de tocht is op eigen risico.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.