Home / archiefcentraal / scootmobiels scheuren weer door ommen

scootmobiels scheuren weer door ommen

Op woensdag 9 september wordt er weer een scootmobielrit georganiseerd. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf het pleintje bij het Streekmuseum aan Den Oordt 7 in Ommen. Er zijn geen kosten aan de rit verbonden. Onderweg wordt een kopje koffie/thee gedronken, dit is voor eigen rekening.

Opgave is noodzakelijk en kan tot dinsdag 8 september bij Landstede Welzijn Ommen via 088-8508810 of landstedeommen@landstede.nl. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 12.30 uur. Deelname aan de tocht is op eigen risico.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.