Home / archiefcentraal / rake klappen bij massale vechtpartij ommen

rake klappen bij massale vechtpartij ommen

Een ooggetuige schrijft op zijn Facebookpagina dat artiesten van het circus een aandeel hadden in de vechtpartij: “Zo, net een nachtelijke Circus voorstelling gezien op de markt in Ommen….was interaktief..Iedereen kon deelnemen. De artiesten met knuppels en de toeschouwers met terrasstoelen. Nee, ik kan iedereen het circus afraden”.

De hele avond was de sfeer in Ommen al grimmig. Bij een horecagelegenheid aan De Markt zouden aan het begin van de avond al twee bezoekers geboeid zijn afgevoerd. Een medewerker wilde er niet veel over kwijt maar liet wel weten dat het “één groot zaakie” was.

’s Nachts escaleerde de situatie voor een ander café. Een busje met buitenlands kenteken reed Ommen binnen en stopte. Een groep jongeren, bewapend met knuppels, stapte uit en ging de strijd aan met de al aanwezige relschoppers.

Er zijn geen aanhoudingen verricht, maar de politie verwacht dat deze in de loop van donderdag, en later deze week, nog wel zullen volgen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.