Home / archiefcentraal / poll pec zwolle eindigt in top 9

poll pec zwolle eindigt in top 9

Het nieuwe Eredivisieseizoen is inmiddels begonnen. PEC Zwolle opent woensdag het seizoen met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. De selectie van de Zwollenaren ziet er heel anders uit dan afgelopen seizoen.

Basisspelers Warner Hahn, Maikel van der Werff, Jesper Drost, Jody Lukoki en Tomas Necid vertrokken, terwijl de geblesseerde Mustafa Saymak een jaar niet kan spelen. Nieuwelingen als Dirk Marcellis, Queensy Menig en Lars Veldwijk moeten de kar gaan trekken. Toch hebben de bezoekers van Vechtdal Centraal er vertrouwen in dat Ron Jans met zijn ploeg in de top-9 eindigt.

PEC Zwolle eindigt komend seizoen in het linkerrijtje!

Eens: 65%

Oneens: 35%

Koopzondag

In Ommen zit de proef met de koopzondagen erop. Vier zondagen op rij openden de ondernemers in Ommen massaal de deuren. Wat vind jij? Was het een succes? Moet Ommen vanaf nu iedere maand één koopzondag plannen?

De koopzondagen waren een succes, vanaf nu elke maand eentje!

Eens:

Oneens:

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.