Home / archiefcentraal / plaat van formaat vitensgebouw

plaat van formaat vitensgebouw

Het nieuwe Vitensgebouw weerspiegelt prachtig in het water van de Vechterweerd. Het pand van het drinkwaterproductiebedrijf staat sinds dit jaar aan de Westerallee, vlak voor de dijk naar Zwolle. De foto is gemaakt door Ben Jonkman.

Dalfsenaar Ben Jonkman trekt er sinds enkele jaren regelmatig op uit met zijn camera. Het liefst maakt hij mooie natuurfoto’s. Tijdens vakanties probeert Ben het maximale uit zijn camera te halen, maar hij gaat ook graag op pad in het Vechtdal. Op de Facebookpagina JIB Fotografie presenteert Ben zijn mooiste foto’s.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.