Home / archiefcentraal / pec zwolle is schenkeveld voorlopig kwijt

pec zwolle is schenkeveld voorlopig kwijt

Bart Schenkeveld van PEC Zwolle is vermoedelijk langere tijd uit de roulatie. De centrumverdediger, die transfervrij overkwam van Heracles Almelo, hield een meniscusblessure over aan het uitduel tegen De Graafschap.

”Hij heeft last van zijn knie. Er wordt gekeken wat er moet gebeuren, maar een operatie lijkt logisch”, verklaarde trainer Ron Jans vrijdag. Tegen SC Cambuur maakte Schenkeveld als invaller zijn debuut en op de Vijverberg in Doetinchem begon hij in de basis.

Tegenover het wegvallen van Schenkeveld staat de terugkeer van Dirk Marcellis. Ook deze centrumverdediger kwam onlangs transfervrij naar Zwolle en raakte al snel geblesseerd. Hij is inmiddels weer speelklaar.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.