patienten waarderen saxenburgh groep

Het Röpke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg heeft per juli 2015 een gemiddeld waarderingscijfer van 8.6, waarbij 94% van de mensen het ziekenhuis aanbeveelt. Voorbeelden van een recente waarderingen: “Spoedopvang netjes en snel, ook aandacht voor familie. Zorg ontzettend goed. Vader zag er keurig verzorgd uit en was ontzettend tevreden over de zorg. Komen snel bij een hulpvraag en zijn altijd vriendelijk. Behandeling werd snel en goed ingezet.”

ZorgkaartNederland is de grootste, onafhankelijke waarderingssite voor de zorg van de landelijke patiënten- en cliëntenorganisatie NPCF. De organisatie biedt een overzicht aan van inmiddels 230.000 waarderingen voor zorgorganisaties en zorgverleners. De Saxenburgh Groep hecht veel waarde aan de waarderingen en verbeterpunten van patiënten en cliënten voor de verschillende locaties en ziet dit hier graag terug. Mede door deze terugkoppeling kan de kwaliteit van zorg worden verbeterd.

Zorgconsumenten kunnen naast het ziekenhuis of de zorgcentra ook individuele zorgverleners waarderen zoals medisch specialisten, huis- en tandartsen, fysiotherapeuten. Naast waarderingen biedt de website ook (kwalitatieve) informatie over aandoeningen, keuze-informatie en keurmerken. ZorgKaartNederland is inmiddels meer dan een miljoen keer geraadpleegd.

De Saxenburgh Groep is blij met de overwegend positieve waarderingen van patiënten en cliënten. Voorzitter Raad van bestuur Henri Janssen: “Dat bevestigt dat wij met ons ziekenhuis en met onze ouderenzorg op de goede weg zijn. Wij staan open voor reacties van patiënten en cliënten en geven daarom organisatiebreed aandacht aan de mogelijkheid om te reageren via ZorgKaartNederland.”

Vanaf juli 2015 kunnen patiënten en cliënten informatie van ZorgkaartNederland terug zien in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, Dagziekenhuis Aleida Kramer in Coevorden, de poliklinieken in Ommen en Westerhaar en alle 9 locaties voor ouderenzorg. Bezoek www.zorgkaartnederland.nl voor meer informatie, of voor het toevoegen van een waardering of verbeterpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.