Home / archiefcentraal / out of the blue werkt aan slot jubileumjaar

out of the blue werkt aan slot jubileumjaar

Dirigent, zangers en zangeressen van Zanggroep Out of the Blue uit Nieuwleusen starten op 20 augustus weer met de repetitieavonden. De komende weken zal de zanggroep extra repeteren, om de puntjes op de i te zetten en het jubileumjaar eind oktober feestelijk af te sluiten.

Het afgelopen jaar heeft het koor verschillende op zang/koor gerichte activiteiten georganiseerd, om het jubileumjaar te vieren. Zo was er een concert met het Don Kosaken Chor Serge Jaroff. Een werkweekend op Terschelling met een optreden in de Westerkerk. En op 20 juni organiseerde het koor het Midzomer Koren Festival. Vele koren uit de omgeving lieten hier hun zangkunsten horen.

Op zaterdag 31 oktober wordt het jubileumjaar afgesloten met ‘Hét Droomconcert’van Out of the Blue. Samen met de Big Band Coevorden wordt het een spetterend optreden. Bezoekers kunnen genieten van veel bekende songs, het belooft een feest van herkenning te worden.

De voorstelling Hét Droomconcert vindt plaats op 31 oktober in De Trefkoele in Dalfsen. Aanvang 20.00 uur. Houd www.blueonline.nl en de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.