ouderenblad weet je weetje verdwijnt

Het ouderenblad ‘Weet je Weetje’ van Landstede Welzijn Dalfsen verdwijnt. Dit blad werd altijd op papier bezorgd bij 65-plussers in Dalfsen en Nieuwleusen. In plaats daarvan komt Landstede met een digitale nieuwsbrief, die per mail gestuurd wordt naar degenen die zich daarvoor hebben aangemeld. De nieuwsbrief gaat vier keer per jaar verschijnen.

Deze week ontvangen de ouderen in Dalfsen en Nieuwleusen de laatste editie van ‘Weet je Weetje’. Daarbij zit eenmalig nog wel een papieren versie van de nieuwsbrief. Wie die in de toekomst ook wil ontvangen kan zijn e-mailadres doorgeven aan Landstede via welzijndalfsen@landstede.nl. Mensen die geen e-mailadres hebben kunnen de papieren editie voortaan ophalen in de Trefkoele+.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.