Home / archiefcentraal / ouderenblad weet je weetje verdwijnt

ouderenblad weet je weetje verdwijnt

Het ouderenblad ‘Weet je Weetje’ van Landstede Welzijn Dalfsen verdwijnt. Dit blad werd altijd op papier bezorgd bij 65-plussers in Dalfsen en Nieuwleusen. In plaats daarvan komt Landstede met een digitale nieuwsbrief, die per mail gestuurd wordt naar degenen die zich daarvoor hebben aangemeld. De nieuwsbrief gaat vier keer per jaar verschijnen.

Deze week ontvangen de ouderen in Dalfsen en Nieuwleusen de laatste editie van ‘Weet je Weetje’. Daarbij zit eenmalig nog wel een papieren versie van de nieuwsbrief. Wie die in de toekomst ook wil ontvangen kan zijn e-mailadres doorgeven aan Landstede via welzijndalfsen@landstede.nl. Mensen die geen e-mailadres hebben kunnen de papieren editie voortaan ophalen in de Trefkoele+.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.