open huis bij kulturhus de mozaiek

Vrijdag 4 september zetten alle gebruikers van Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld de deuren weer wagenwijd open. Vrijwilligers van Landstede Welzijn hebben weer een paar leuke gratis knutselactiviteiten voor de kids. Zo zijn de mannen van de timmerclub al druk bezig om één en ander voor te bereiden en natuurlijk kan je weer een mooi bloemstukje maken.

Speciaal voor de jeugd vanaf 11 jaar is er in de jongerensoos een HipHop Dance workshop, een DJ workshop en een graffiti workshop. Voor dit laatste kan je je opgeven bij proelofs@landstede.nl. Verder zal de Historische kring voor een presentatie zorgen over hun rollepaalproject en de historie van scheepvaart op de kanalen in de regio. Bij Partou kinderopvang kan je een lekker ijsje komen halen en natuurlijk zijn de dames van het eetcafé ook aanwezig om je te laten proeven van hun zelfgemaakte salades.

Dit jaar is er gelijk met het open huis ook een vrijwilligersmarkt, georganiseerd door Vrijwilligerspunt Dalfsen. Verschillende organisaties hebben buiten een marktkraam waar ze hun activiteiten promoten. Zo is het Koffiehus aanwezig, net als Duurzaam Leefbaar Lemelerveld, Brugstede en Rosengaerde. Het open huis en de vrijwilligersmarkt worden gehouden van 15.00 tot 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.