Home / archiefcentraal / open huis bij computersoos balkbrug

open huis bij computersoos balkbrug

Dinsdag 25 augustus houdt Stichting Computersoos Balkbrug open huis. Computersoos Balkbrug is een SeniorWeb leercentrum. Het open huis vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur in de Bibliotheek aan de Kruizingatraat 17 in Balkbrug. Bezoekers maken dan kennis met de diverse digitale mogelijkheden in deze snel veranderde wereld, zoals Windows 10, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, de iPad of tablet met Android.

Laat je onder het genot van een kopje koffie of thee informeren over de upgrade naar Windows 10, de diverse cursussen en workshops, maar aanmelden is ook mogelijk. Op maandag 21 september gaat de stichting van start met een nieuwe serie cursussen en workshops.

Nieuw is de basiscursus voor Windows 10 en bij voldoende belangstelling zal ook een cursus voor de tablet en iPad worden gegeven. Maar ook een cursus foto bewerken en een fotoboek maken op de iPad en tablet behoort tot de mogelijkheden. De cursus Internetbankieren is voor Rabobank rekeninghouders gratis.

Ook staat een cursus Creatief met PowerPoint op het programma, waar deelnemers leren een presentatie te maken van eigen foto’s. De cursus foto’s bewerken met Picasa kan ook gevolgd worden. Mocht je belangstelling naar iets anders uitgaan, laat het weten. Kijk voor alle informatie op www.compusoos.nl of bel naar Mw. L. Klepke via 0523-656889.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.