open dag spa wellness en fun bij beerze bulten

“Regelmatig houden we een open dag en nu leek een goed moment om het seizoen af te trappen”, aldus Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten. “We organiseren zaterdag verschillende voorlichtingen over onder andere zwemles, de nieuwe groepsles Meer Bewegen voor Ouderen en de Afslankchallenge, maar mensen kunnen ook komen kijken bij de kijkzwemlessen, beautyadvies krijgen en informatie over onze fitness- en groepslessen. Het is juist leuk om tijdens deze open dag wat wisselwerking tussen de verschillende onderdelen te creëren.”

Speciaal voor deze dag is het entreetarief voor het zwembad slechts €2,50. Nieuw dit seizoen is de groepsles Meer Bewegen voor Ouderen. Deze groepsles in het zwembad wordt gegeven op donderdagochtend van 9.15 uur tot 10.00 uur.

Megabootcamp

Om het seizoen sportief te starten wordt er zaterdag vanaf 9.30 uur een Megabootcamp georganiseerd. “We merken dat veel mensen uit de regio meedoen aan de StrongmenRun of SisterRun het eerste weekend van september. Deze megabootcamp kan als voorbereiding op deze wedstrijd dienen. De deelname is gratis. En natuurlijk willen we de deelnemers ook de prachtige omgeving van Beerze Bulten laten zien, waar we zelf ook tweemaal per week de groepsles bootcamp aanbieden!”, aldus Hagedoorn.

Kijk voor meer informatie en het programma van de open dag op www.beerzebulten.nl/opendag of bel met 0523-251398.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.