ontmoet je maatje via contactbemiddeling

Steeds vaker verschijnen berichten over eenzaamheid. Meer en meer mensen brengen hun dagen en weekenden alleen door. Veel 55-plussers, maar ook mensen onder die leeftijd, voelen zich hiervoor nog te jong en willen graag nog van het leven genieten. Het liefst samen met een maatje. Waarom zou je niet gewoon nog leuke dingen kunnen doen en met iemand samen weer plezier beleven?!

Samen zo af en toe ergens een hapje eten, lekker wandelen, naar een museum gaan of winkelen en boodschappen doen. Iemand die in de buurt woont, dezelfde interesses heeft en net als jij wel of niet rookt. Of gewoon iemand om even mee te kletsen, bij wie je terecht kunt om je hart te luchten, iemand die er voor je wil zijn, voor sommigen een beetje zoals vroeger. En als er dan wél iets moois van komt is dat fijn.

Maar inschrijven bij een datingsite is toch wel griezelig. Voor veel mensen, en zeker ouderen, is het niet eenvoudig om via internet in te schrijven bij zo’n site of ze zien toch wel erg op tegen een ontmoeting met een vreemde. Het valt ook niet altijd mee om over die drempel te stappen en daarom wil ‘Ontmoet je Maatje’ die mogelijkheid bieden. Een gezellige avond met gelijkgestemden in een veilige en vertrouwde omgeving en in jouw eigen regio biedt hier uitkomst.

Herken je dit? Wil jij je leven graag wat opfleuren? Dan is Ontmoet je Maatje contactbemiddeling iets voor jou. Ontmoet je Maatje is niet speciaal opgericht als relatiebureau. Zij zijn er voor alleenstaanden die het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Hiervoor organiseert het bureau iedere maand, bij jou in de buurt, contactbijeenkomsten. De data voor deze bijeenkomsten zijn terug te vinden op www.ontmoet-je-maatje.nl.

Neem voor vragen of aanmelding contact op met 06-22123343.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.