Home / archiefcentraal / onderscheiding voor sportieve dalfsenaren

onderscheiding voor sportieve dalfsenaren

Voor de vakantie hebben veel Dalfsenaren meegedaan aan de wandeldriedaagse, de fietsdriedaagse of de zwemvierdaagse. Onder hen waren bijna 250 kinderen die aan alle drie de evenementen hebben meegedaan.

Zij zijn uitgenodigd om op vrijdagavond 4 september om 19.00 in het gemeentehuis aanwezig te zijn. Daar reiken Burgemeester Noten en de wethouders de Datrion-staanders en de Datrion-diploma’s uit aan deze sportievelingen. Ook de ouders en grootouders zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.