Home / archiefcentraal / nog minder hinder op het terras met dag wesp

nog minder hinder op het terras met dag wesp

In Dalfsen heeft een horecabedrijf bedacht om op een heel simpele manier minder overlast van de vervelende wespen te hebben. De eigenaar vindt het supervervelend voor zijn gasten, maar ook voor de medewerkers die op het terras verblijven.

Als er een glas fris wordt neergezet, komen die beesten in een mum van tijd van alle kanten op bezoek. Zondag was er op het terras een behoorlijk evenement met bijna 200 gasten buiten. Toen werd al aangegeven bij voorkeur rietjes te gebruiken bij de horecaflesjes. Bezoekers mochten wel een glas, maar met een rietje is dat toch veiliger.

Maar daarna, ook als de flesjes leeg zijn, komen die enge dieren als nog. En dan is het zeker niet leuk, ook niet voor de serveersters om die flessen op te ruimen. Dan kan anders, dacht Willy van Partycentrum Het Boskamp. Hij ging als een speer aan de slag en ontwikkelde samen met een bevriende drukkerij een handig kaartje, waar in het midden een gat is geboord, waar precies een buigrietje in past.

“Het werkt uitstekend!”, laat Willy weten. Dat was ook de verwachting en om een hele grote oplage te laten maken, is de stukprijs ook nog laag. Er zijn er zoveel gemaakt, dat wanneer andere horecabedrijven hier ook interesse in hebben, daar gebruik van kunnen maken. Het is een simpel kaartje dat de fles afsluit tegen beestjes. Heel doeltreffend dus. Je krijgt er rust van op het terras en het scheelt ook nog glazen spoelen. Dat is niet het allerbelangrijkste, de gast voelt zich er stukken prettiger en rustiger bij.

Neem voor meer informatie contact op met info@hetboskamp.nl. De horeca in Nederland zou hier wel eens blij mee kunnen zijn en massaal roepen: “Dag Wesp!” De kaartjes kosten €6,00 per 100 stuks exclusief verzendkosten en BTW. Dus 100 tevreden gasten voor €6,00. Ze zijn ook te gebruiken op frisdrankblikjes.

1
1

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.