nieuwleusen verliest oefenduel

In de voorbereiding heeft Nieuwleusen met 0-2 verloren van Heeten. In een nuttige oefenwedstrijd trokken de gasten, uitkomend in de zondag 3e klasse, aan het langste eind.

Dinsdagavond 25 augustus speelt de ploeg van trainer David Leeuw een bekerwedstrijd. Om 18.45 uur wordt er in en tegen Broekland afgetrapt. Zaterdag 29 augustus speelt Nieuwleusen om 14.30 uur wederom voor de beker. Het Zwolse EDON is dan in Nieuwleusen de tegenstander.

Naast de thuiswedstrijd van het eerste elftal zijn er 29 augustus de gehele dag activiteiten voor jong en oud op sportpark ’t Klaverblad vanwege de jaarlijkse open dag van SV Nieuwleusen. Meer informatie over de open dag en het complete programma is te vinden op www.svnieuwleusen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.