Home / archiefcentraal / nieuwleusen houdt open dag

nieuwleusen houdt open dag

Zaterdag 29 augustus houdt S.V. Nieuwleusen haar jaarlijkse open dag. De hele dag worden er volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud. En of je nu wel of geen lid bent: iedereen is welkom. Dus kom naar de open dag en neem familie, buren, vrienden en vriendinnen mee.

Om 11.00 uur staat er een ‘training’ van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze gratis een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt.

Daarnaast krijgen de kinderen een trainingspak in bruikleen. De trainingen van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wil je meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl.

Om 14.15 en 15.15 uur treden de cheerleaders van Ultimate Stunt Cheersquard op, die een spectaculair optreden verzorgen op het hoofdveld. Het team is al tweevoudig Nederlands Kampioen, Europees Kampioen en deelnemer aan het Wereldkampioenschap. Het eerste elftal van S.V. Nieuwleusen speelt om 14.30 een bekerwedstrijd tegen EDON 1.

De open dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de populaire D.J.’s Erik Uitslag en Paul Brinkman.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.