mooiste wandelroutes vechtdal via de routeapp

Landschap Overijssel wil mensen inspireren om er vaker op uit te gaan en nog meer te ontdekken in en te genieten van natuur en landschap. Met steun van de provincie Overijssel is de gratis routeapp ‘Wandelen in Overijssel’ ontwikkeld. Vanaf nu staan voor wandelaars in het Vechtdal tien van de mooiste routes gereed in de wandelapp.

Klimmen naar het hoogste punt op de Archemerberg of struinen door het stuifzand bij landgoed Beerze? Nieuwsgierig naar historische beelden van Lemelerveld of op zoek naar bijzondere planten in natuurgebied Lemelerberg? Wandelen in Overijssel wordt steeds leuker! Landschap Overijssel zet samen met vrijwilligers de mooiste routes en prachtigste streekverhalen in een app. Wandelaars in het Vechtdal kunnen deze zomer kiezen uit zo’n tien verschillende routes, zoals de gezinsroute Archemerberg (4,5 km), een stevig rondje Beerzerzand (12,5 km) of de historische route Lemelerveld (5 km).

18.000 downloads

Inmiddels weten veel wandelaars Landschap Overijssel te vinden als aanbieder van wandelroutes. Sinds de start van het routeproject is de app al ruim 18.000 keer gedownload. Nieuwsgierig? Zoek op ‘Wandelen in Overijssel’ in de App Store (voor iPhone en iPad) of Google Play Store (voor smartphone en tablet met Android) en download de gratis routeapp.

Voor mensen zonder smartphone en voor diegenen die tijdens de wandeling geen telefoon of tablet willen gebruiken, staan de routes ook op de website van Landschap Overijssel. Kijk op landschapoverijssel.nl/routes. Naast de wandelroute-app worden apps voor fietsen, trailrunning en ruiterpaden ontwikkeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.