Home / archiefcentraal / molen de star gooit de deuren open

molen de star gooit de deuren open

Molen de Star in Balkbrug gooit de deuren open op zaterdag 12 september. Van 10.00 tot 16.00 uur staan die dag namelijk de jaarlijkse Overijsselse Molendag en de Open Monumentendag op het programma. Molen de Star is een echt rijksmonument en doet uiteraard mee. Er worden allerlei activiteiten ontwikkeld in en rond de molen met als thema ‘van koren tot koek’.

Bezoekers kunnen pannenkoeken bakken in allerlei smaken en kinderen bakken koekjes in het magazijn van de molen. Er worden ook knieperties bereid en op ambachtelijke manier mosterd gemaakt. Alle activiteiten zijn voor iedereen gratis. De molen draait uiteraard de hele dag en de molengidsen leiden de bezoekers graag rond.

Door een grote tent te plaatsen is het ook bij minder goed weer uitstekend toeven rond de molen. Kortom, het is een educatieve en smakelijke happening voor jong en oud. Kom op 12 september gezellig een kijkje nemen aan De Omloop 16 in Balkbrug.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.