militaire fanfare treedt op in nieuwleusen

De Fanfare ‘Bereden Wapens’ van de Koninklijke Landmacht treedt in het najaar op in Nieuwleusen. Het is een van de vele activiteiten ter viering van het 110-jarig jubileum van Muziekvereniging Crescendo-Excelsior uit Nieuwleusen en Balkbrug. Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag 3 oktober in sporthal de Schakel in Nieuwleusen. Om 19.30 uur is de zaal open, aanvang 20.00 uur.

Fanfare Bereden Wapens is net als Crescendo-Excelsior een fanfare orkest. Echter dit militaire muziekkorps bestaat uit professionals, die op een hoog muzikaal niveau musiceren en entertainen. Het vermaarde orkest staat onder leiding van dirigent ritmeester Harold Lenssen en zal een uiteenlopend repertoire fanfaremuziek ten gehore brengen. Klik hier voor meer informatie over het orkest.

Toegangskaartjes voor dit unieke concert zijn binnenkort verkrijgbaar bij Compagner de Groene Vakzaak en

The Read Shop in Nieuwleusen of te reserveren via secretaris@crescendo-excelsior.nl. Met een lage toegangsprijs wil Crescendo-Excelsior deze cultuurvorm beschikbaar stellen aan een zo breed mogelijk publiek, waarbij jeugd tot 18 jaar tegen een gereduceerd tarief aanwezig kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.