Home / archiefcentraal / metal meeting in dalmsholte

metal meeting in dalmsholte

Zaterdag 29 augustus 2015 is het weer zover, dan wordt de negende editie van de Dalmsholte Metal Meeting gehouden. Wat begon als een verjaardagsfeest met live muziek is uitgegroeid tot een kleinschalig festival vol gezelligheid en stevige muziek voor jong en iets ouder.

Ook dit jaar is de organisatie de uitdaging aangegaan om een zeer uiteenlopend programma voor de schotelen. En dit jaar krijgt het festival een internationaal tintje. Deze acts staan op het programma:

HoarHound

Een driekoppige formatie uit Ommen, die stoner/doom/sludge maakt. Voorheen puur instrumentaal, op DMM gooien ze er vocalen tegenaan.

An Evening With Knives

Afkomstig uit Eindhoven, stonden onlangs nog op Stone Rock in Dalfsen. Ook op DMM kunnen de bezoekers genieten van zware riffs met onverwachte muzikale energie.

Miscall

Deze is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is muziek met passie en emotie, groovende bass en snoeiharde drums. De rauwe zang maakt het compleet. En het is natuurlijk heavy!

Evil Invaders
De headliner van dit jaar. EenBelgische band die in juni nog op Graspop stond. In februari kwam het debuutalbum ‘Pulses of Pleasure’ uit en de band maakt indruk met razendsnelle riffs, flitsende solo’s en high-pitched zang. Bekijk hier een voorproefje van de Evil Invaders.
Ook dit jaar is DMM op het terrein van Camping Dennenoord aan de Deventerweg 1 in Giethmen. Het terrein is open vanaf 18:00 uur en de entree bedraagt €10,00. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van DMM.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.