memorial dag cees meerman in calluna

Voor de vorig jaar overleden Cees ‘Ani’ Meerman wordt op zondag 16 augustus een memorial dag gehouden in Cafe Calluna in Ommen. Cees Meerman was vooral bekend als oud drummer van onder andere Herman Brood and his Wild Romance. De van oorsprong Vlissingenaar had al jaren zijn intrek genomen in Ommen, waar hij vorig jaar op 64-jarige leeftijd overleed.

Cees, met als bijnaam ‘Ani’ maakte furore door de jaren heen, als drummer en zanger, naast Herman Brood’s Wild Romance, bij onder andere Smyle, The Managers en Up to You. Bij meer persoonlijke projecten werden onder de naam K.C. Merman nummers van hem gebruikt voor televisieseries als Tatort (D). De memorial dag start om 14:00 bij zijn vaste hangout Café Calluna in Ommen, met live optredens van D’nA, Slick en The Romance.

Tussen de optredens door zal er veel bekend en minder bekend audio- en videomateriaal van Cees Meerman te horen en te zien zijn. Onder de leden van de bands zijn veel bekende gezichten van vrienden en oud-collega’s uit de muziekscene waar Cees jarenlang mee heeft samengewerkt.

De memorial dag in Café Calluna begint op zondag 16 augustus om 14.00 uur. De toegang aan de Stouteweg 5 in Ommen is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.