Home / archiefcentraal / marienberg geniet van jubileumfestiviteiten

marienberg geniet van jubileumfestiviteiten

Voetbalvereniging Mariënberg kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest. Vier dagen gezelligheid werden zaterdag afgesloten met een bonte feestavond en een drukke reünie.

De jeugd trapte woensdag 19 augustus de activiteiten af met een jeugdclinic voor de pupillen onder leiding van Arne Slot en Gert Heerkes. De waanzinnige band het Dakkeraf zorgde zaterdagavond voor een spetterend slotakkoord. Daar tussen kon men genieten van onder andere een sponsorloop, FIFA 15, een forumavond met Wim Kieft en Heracles-voorzitterJan Smit en een reünie voor 55+.

Veel (oud-)leden maakten gebruik van de uitnodiging. Op het Westerpark troffen de helden van weleer elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Veel video’s, vergeelde krantenknipsel en talrijke foto’s maakten de reünie compleet en natuurlijk het (opnieuw) afstoffen van oude verhalen.

Bonte avond

’s Avonds ging het dak eraf met de bonte feestavond. Waarin eerst alle senioren-elftallen en het bestuur een act moesten opvoeren. Een jury, die niet te beïnvloeden was op welke manier dan ook, had een zware taak maar was uiteindelijk unaniem in het oordeel. Het eerste elftal won de bonte avond glansrijk, gekscherend werd er al gezegd dat het de enige prijs zou zijn dit seizoen, dat wachten we maar af.

Vervolgens ging de band het Dakkeraf los op het podium in de reusachtige feesttent. Het bleef nog lang erg gezellig onrustig, op naar het 75-jarige jubileum. De vereniging bedankt de jubileumcommissie en alle (oud-)leden die ervoor hebben gezorgd dat vier dagen feest als geslaagd in de archiefboeken kan.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.