marienberg begint seizoen met nederlaag

Mariënberg speelde zaterdag haar eerste (oefen)wedstrijd van het seizoen. Het werd een 0-1 nederlaag. We kregen het volgende verslag opgestuurd van Alfred Dorgelo:

DKB’44 uit de Krim, nog 4de klasser, benutte één van haar kansen en verliet het

Westerpark nu wel met een zege. Goede herinneringen bewaren de Krimse Boys nou niet bepaald aan het sportpark van de roodzwarten. Voor krap twee maanden terug verloren ze er de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de 4e klasse van sportclub Lemele. Ik moet mij sterk vergissen maar DKB zal dit seizoen een serieuze titelkandidaat zijn. Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder maar de ploeg uit de Krim heeft een mooi uitgebalanceerd elftal die zeker in de toekomst 3e klasser waardig is. Succes Heren!

Trainer Hans Pullen gebruikte de eerste oefenwedstrijd om zijn beschikbare selectie aan het werk te zien. Iedereen speelde een uur, de beide doelmannen ieders een helft. Alleen Niek Noeverman en Ruud Buitenhuis ontbraken nog wegens vakantieperikelen. Zij zullen zich tevens snel bij de selectie aansluiten. Ten opzichte van vorig jaar is de gehele achterhoede verdwenen. Je zag dat het allemaal nog wat onwennig was achterin. Dat geeft niet, daarvoor heb je de voorbereiding….

De eerste wedstrijden is het puzzelen, schaven….U kent het allemaal wel, ik vertel u natuurlijk

niks nieuws. Het was een prachtige mooie dag! Het inpassen van enkele nieuwe spelers en een wat ander systeem vergt ook zijn tijd. Kortom, daar heeft Pullen met zijn technische- en medische staf mooi enkele weken de tijd voor.

Van donderdag vertoeft de selectie op het Ermerstrand voor een driedaags trainingskamp. Donderdagavond speelt men in Sleen een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke trots, namelijk

V.V. Sleen, aanvang 19.30 uur. Komende zaterdag is Mariënberg te vinden op de gemeentecup van Hardenberg. Vanaf 11.00 uur wordt op sportpark de Boekweit sportief de degens gekruist met de veertien andere gemeentelijke clubs.

De bal is weer gaan rollen…..Aan de tap nog altijd Grolsch.

Met andere woorden, joah…het mag wel zo….Wij zijn weer onderweg naar later.

(AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.