leer skeeleren in dalfsen

Jongerencentrum Dalfsen, onderdeel van Landstede Welzijn, organiseert skeelerlessen bij de Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108. De lessen vinden plaats op 24 augustus, 31 augustus en 7 september. Op deze dagen wordt er van 18.30 uur tot 20.30 uur les gegeven in skeeleren, droogschaatsen, techniek-, kracht- en conditietraining.

Iedereen van 12 tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de skeelerlessen. Inschrijven kan tot en met 21 augustus door een mail te sturen naar hheuvelman@landstede.nl. Deelname is gratis.

Neem je eigen sportkleding, sportschoenen en skates/skeelers mee. Bescherming is niet verplicht, maar wel aan te raden. Deelname is op eigen risico. Stuur voor meer informatie een mail naar hheuvelman@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.