leer het klassieke ballet in nieuwleusen

Na jaren weggeweest te zijn, start Stichting Maatschappelijk Opbouw Nieuwleusen (SMON) weer met balletlessen. Kinderen leren hier de basis van het klassieke ballet onder leiding van Marissa Stiekema. Op dinsdag 1 september is er een speciale introductie les voor kinderen.

De lessen zijn iedere dinsdag voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar van 16.00-17.00 uur. Kinderen van 7 t/m 9 zijn van 17.00-18.00 uur aan de beurt. De lessen worden gegeven in het danslokaal van TH Sport aan de Baron van Dedemstraat 12. Kijk voor meer informatie op www.dancedance.nl, de speciale website over de danslessen die SMON Welzijn aanbiedt. Hier is het ook mogelijk je aan te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.