Home / archiefcentraal / landstede welzijn dalfsen zoekt versterking

landstede welzijn dalfsen zoekt versterking

Landstede Welzijn Dalfsen is per september op zoek naar gastdames en -heren voor de soos in de Trefkoele+ te Dalfsen. Op de maandag, de dinsdagmorgen en de woensdag zijn nog vrijwilligers nodig. De gastdame/heer verzorgt de consumpties voor de deelnemers aan activiteiten, maakt wanneer gewenst een praatje met bezoekers van de soos en verzorgt de afwas.

Je kunt zelf aangeven welke dagdeel jou het beste schikt. Ook is het mogelijk eens per veertien dagen dienst te doen. Wil je als oproepkracht je steentje bijdragen, dan is dat ook mogelijk. Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.