Home / archiefcentraal / laatste spelletjesmiddag bij de olde vechte

laatste spelletjesmiddag bij de olde vechte

Openluchtbad Olde Vechte organiseert donderdag van 13.30 tot 16.30 uur voor de laatste keer dit seizoen leuke spelletjes in en rond het zwembad. Jongeren van 4 tot 16 jaar zijn van harte welkom. Het belooft donderdag in Ommen zeer mooi weer te worden. De buitentemperatuur kan oplopen tot zo’n 30 graden. De watertemperatuur is dan met zo’n 24 graden heerlijk.

Het zwembad OldeVechte, met ruime speel- en ligweiden, vind je aan de zuidzijde van de Vecht, aan de Zeesserweg 12a in Ommen. Kom donderdag(middag) dus lekker zwemmen en spelen in het Openluchtbad Olde Vechte in Ommen!

Natuurlijk kunnen de winnaars rekenen op een prijsje. Deelname aan de spelletjes is gratis. Kinderen zonder zwemdiploma moeten begeleid worden door een volwassene. Kijk voor de tarieven voor toegang tot het zwembad op www.openluchtbadoldevechte.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.