la vida schoenen in nieuwleusen geopend

Woensdag 26 augustus verzamelden zich een aantal dames bij de ingang van La Vida-schoenen, voor de opening van deze zaak aan de Burgemeester Backxlaan 15. Nadat een prachtige zwarte citroën Traction Avant voor de nieuwe zaak parkeerde, kwamen deze dames, het modeteam van La Vida, in actie. Een oudere dame, Mevrouw J. Pessink-Kouwen stapte over de paarse loper om na een korte treffende speech “Veel succes, Klaasje en Martin”, de ballonnen door te prikken die aan de deur zijn geknoopt… waarna de deuren van La Vida-schoenen zijn geopend.

Vanaf dat moment is de opening van deze nieuwe zaak, een feit! Bezoekers komen binnen in een gezellige schoenenzaak met sfeer. Op witte planken staan de dames- en herenschoenen strak gepresenteerd. Samen met hoeden, sjaals, riemen en heel veel prachtige tassen vormt deze winkel een totaalpakket. In het midden van de zaak prijkt een prachtig boeket witte bloemen om de zaak in tweeën te delen om een stuk privacy te creëren. Kortom, een schoenzaak voor dames en heren met zowel casual als trendy schoenen. Het is een aanwinst voor Nieuwleusen. Kijk voor meer informatie op www.lavidaschoenen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.