Home / archiefcentraal / kunst en boeken op derde blauwe bogen dag

kunst en boeken op derde blauwe bogen dag

De derde Blauwe Bogen Dag staat vrijdag in het teken van een kunst- en boekenmarkt. Hierbij werkt de organisatie samen met Kunst om Dalfsen. Zij hebben vanuit hun netwerk kunstenaars benaderd om rondom de kerk hun werk te presenteren.

Afgelopen vrijdag, tijdens de tweede Blauwe Bogen Dag, was het thema ‘ambachten en streekproducten’. Rondom de Grote Kerk kwam het wekelijkse thema tot leven bij de vele kraampjes. De Prinsenstraat vormde het decor van de braderie, de rommelmarkten in het Koffiesteegje en de Bloemendalstraat stond het rond 13.00 uur vol publiek. Er was geen doorkomen meer aan.

De organisatie van de Blauwe Bogen Dagen laat weten dat komende vrijdag meer parkeerplekken beschikbaar zijn. Bezoekers kunnen de auto nu ook kwijt op het evenemententerrein achter het gemeentehuis. Afgelopen vrijdag waren er parkeerproblemen als gevolg van de massale belangstelling.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.