kleurrijke schilderijen in gemeentehuis dalfsen

In het gemeentehuis van Dalfsen is vanaf vrijdag een tentoonstelling van schilderijen te zien. Deze zijn gemaakt door de cursisten van ‘In Christ in Colour’ uit Zwolle. De schilderijen zijn te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Voor een aantal van de cursisten is het de eerste schrede op het pad van creëren. Ze zijn blij verrast met het behaalde resultaat en de euforie van het exposeren. Ook zijn er werken te bewonderen van ervaren cursisten. Zij diepen al enige jaren met veel plezier hun kunnen verder uit, met prachtige kunstwerken tot gevolg.

Tot en met 6 oktober is de tentoonstelling te zien in het gemeentehuis van Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.