Home / archiefcentraal / iris kroes op de uitgaansmarkt in ommen

iris kroes op de uitgaansmarkt in ommen

Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland 2012, treedt vrijdag 4 september op in Ommen. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Ommer Uitgaansmarkt, van 15.00 tot 21.00 uur op de Varkensmarkt in Ommen. De Uitgaansmarkt, georganiseerd door St. Festijn, is voor alle inwoners van Ommen en omgeving om kennis te nemen van wat er in het komend seizoen te doen is.

Zo’n veertig verenigingen en organisaties op het gebied van welzijn, cultuur, sport en politiek, die allen een marktkraam ter beschikking hebben, presenteren zich hier presenteren als start van het verenigingsseizoen. Naast veel informatie worden er demonstraties gegeven en acties gehouden waaraan het publiek kan deelnemen.

Maatschappelijke stage

Voor de leerlingen van het Vechtdal College is de Uitgaansmarkt het startschot voor de maatschappelijke stage. Zij kunnen kennismaken met allerlei vrijwilligersorganisaties. Om 15.00 uur wordt de Uitgaansmarkt geopend door wethouder Ko Scheele.

Ook op het podium is van alles te zien en te horen. Zo zijn er ‘s Middags diverse optredens van leerlingen van het Vechtdal College. ’s Avonds treden popkoor Vocalicious uit Ommen op en is er een try-out van zangeres en harpiste Iris Kroes. Zij was winnares van The Voice of Holland 2012 en is treedt komend seizoen op in Theater Carrousel. Popkoor Vocalicious zorgt voor de finale.

Kortom, er is weer heel wat te zien en te beleven op de Uitgaansmarkt. Kijk voor meer informatie op www.festijnommen.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.