Home / archiefcentraal / in beeld memorial cees ani meerman

in beeld memorial cees ani meerman

Voor de vorig jaar overleden Cees ‘Ani’ Meerman werd afgelopen zondag een memorial dag gehouden in Cafe Calluna in Ommen. Cees Meerman was vooral bekend als oud drummer van onder andere Herman Brood and his Wild Romance. De van oorsprong Vlissingenaar had al jaren zijn intrek genomen in Ommen, waar hij vorig jaar op 64-jarige leeftijd overleed.

Cees, met als bijnaam ‘Ani’ maakte furore door de jaren heen, als drummer en zanger, naast Herman Brood’s Wild Romance, bij onder andere Smyle, The Managers en Up to You. Bij meer persoonlijke projecten werden onder de naam K.C. Merman nummers van hem gebruikt voor televisieseries als Tatort (D). De memorial dag vond plaats bij zijn vaste hangout Café Calluna in Ommen, met live optredens van D’nA, Slick en The Romance.

Tussen de optredens door was veel bekend en minder bekend audio- en videomateriaal van Cees Meerman te horen en te zien. Onder de leden van de bands waren veel bekende gezichten van vrienden en oud-collega’s uit de muziekscene waar Cees jarenlang mee heeft samengewerkt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.