Home / archiefcentraal / in beeld 40e spelweek ommen

in beeld 40e spelweek ommen

Ommen stond de afgelopen dagen in het teken van de 40e editie van de jaarlijkse spelweek. Op de foto rechts staat de leiding van de week, samen met burgemeester Ahne. Van de organisatie zwaaien drie personen af, maar de vervanging staat alweer klaar om het stokje over te nemen.

De spelweek kent het blauwe team (organisatie), het rode team (begeleiding) en een groen team (ondersteuning). Chris Rens startte begin jaren 90 als lid van het rode team en sloot in 1998 aan bij het blauwe team, waar hij de laatste jaren eindverantwoordelijke was. Inmiddels is Chris een bedrijf begonnen in de tentenverhuur.

Dennis Gaasbeek zwaait ook af bij de organisatie. Als chef logistiek paste de uitdrukking ‘Een man een man, een woord een woord’ uitstekend bij hem. Ten slotte neemt Bernhard Schuurman afscheid. Hij durft zijn taken nu pas over te dragen, nu hij ziet dat er een waardige vervanger klaar staat.

Deel van de nieuwe lichting is Isabel. Zij heeft haar hele jeugd meegedaan met de spelweek, waar ze begon op haar vierde. Sinds twee jaar is ze lid van het blauwe team, evenals Connie van Beusichem. Petra Gaasbeek is voor het eerste jaar leidster in het blauwe team.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.