Home / archiefcentraal / ga uit je dak met de bent zonder vent

ga uit je dak met de bent zonder vent

Zondag 23 augustus is er bij Het Boskamp in Dalfsen een heerlijk optreden van de ‘Bent Zonder Vent’. Zes temperamentvolle muzikale tijgers (damestijgers) met een enorme drive om muziek te maken komen de boel plat spelen. En als het net zo mooi weer is als nu, kan dat buiten op het terras. De drummer, de gitaristes, basgitariste en twee zangeressen repeteren wekelijks en krijgen een geweldige kick van een lekker optreden.

De Bent Zonder Vent is een coverband en laat zich muzikaal coachen en de arrangementen schrijven door een professional. Van elk optreden maakt de band een feest met een breed repertoire dansmuziek, van disco, soul, rock en funk. Een greep uit het repertoire: Knock on wood, Let’s stick together, Fire, I feel good, Soulman, Proud Mary, Jailhouse Rock, Sweet home Chicago, I’ve got the music in me, Neh nah neh na, Walking on sunshine, I Wish, Son of a preacher man, Stil in mij, Modern World, Play that funky music.

De Bent Zonder Vent onderscheidt zich door het aanstekelijke enthousiasme dat de band uitstraalt tijdens concerten en interactie met het publiek. Lol en samen heerlijk muziek maken staan bij deze dames bovenaan en dat stralen ze ook uit.

Kom het aanstaande zondag meemaken bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen. De ‘bent’ treedt op van 14.30 uur tot 17.30 uur. Entree is er niet, wel gaan ze met de pet rond om de kosten wat te drukken.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.