Home / archiefcentraal / flatertoernooi ommen steeds groter

flatertoernooi ommen steeds groter

Het Flatertoernooi van volleybalvereniging Volco uit Ommen staat dit jaar op de planning voor zaterdag 5 september. Het toernooi, dat dit jaar voor de elfde keer wordt gehouden, kent wederom drie wedstrijddagen en is verdeeld over twee weekenden. Elk team van Volco speelt daarin drie wedstrijden tegen minimaal gelijkwaardige tegenstanders. Naast 5 september wordt er ook gespeeld op 11 en 12 september.

Het toernooi is zo na de vakantie weer een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. In totaal zijn meer dan zeventig teams aangemeld en zij spelen samen 120 wedstrijden. “Een hele klus om aan de wensen van alle teams te voldoen. Ik heb niet de illusie dat dat allemaal is gelukt, maar we komen een heel eind. En…we zijn er klaar voor”, aldus Ronald Bakker, hoofd van de organisatie van het Flatertoernooi en belast met de werving van teams en het wedstrijdprogramma. Publiek is alle dagen van harte welkom en natuurlijk is de entree gratis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.