Home / archiefcentraal / festival de vecht zoekt met spoed acteertalent

festival de vecht zoekt met spoed acteertalent

Festival de Vecht is nog op zoek naar kinderen die willen meespelen in de jeugdmusical. Op het podium op de Vecht voeren zij vrijdag, samen met de professionele cast van de Beerze Bulten, een spetterende show op. Meld je snel aan via www.festivaldevecht.nl.

Overdag worden er voor de jeugd diverse workshops georganiseerd op de oever van de Vecht. In circa 8 groepen van 10 à 12 kinderen leren ze een dans of een lied, werken mee aan het decor of de kostuums, worden geschminkt en hebben uiteindelijk allemaal een rol in de musical die ‘s avonds op het drijvend podium wordt gehouden.

De musical die dit jaar gespeeld wordt is ‘Bultje en het onderwatermonstertje’.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.