Home / archiefcentraal / festival de vecht familieconcert mix van talent

festival de vecht familieconcert mix van talent

Het familieconcert van Festival de Vecht in Ommen biedt een podium aan zeer uiteenlopende muzikale regionale en plaatselijke talenten. Het wordt zondag 16 augustus een gezellige muzikale middag voor jong en oud op en rond de Vecht. Alle artiesten komen op het grote drijvende podium op de Vecht te staan. Het familieconcert vormt het sluitstuk van de derde editie van Festival de Vecht. Om 14.00 uur begint het concert.

Het familieconcert wordt gepresenteerd door Arvin Swarts en er staan tal van geweldige muzikale talenten op het programma. Zo brengt zangeres Esther Groenenberg uit Zwolle samen met haar band een fantastische ode aan de populaire Engelse zangeres Adèle. De vier uit Ommen en Dalfsen afkomstige mannen van sfeerband Memory Lane nemen hun publiek mee terug in de tijd met bekende golden oldies van onder andere The Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young en Crowded House.

Zangeres en pianiste Sophie Klekamp, geboren en opgegroeid in Ommen, geeft haar muzikale visitekaartje af met songs van onder andere Norah Jones. Haar broer Lucas vormt met nog drie bandleden de eigentijdse band Stick Figures. Zij spelen heel goede, zelfgeschreven muziek. Ook de winnares van The Voice of Ommen 2015, Lisa Mondeel, geeft een sterk staaltje van haar kunnen op het drijvende podium op de Vecht. Lisa komt uit Hellendoorn en is een geboren zangeres. Haar grote droom is dan ook een carrière in de wereld van de zang en muziek.

Irene Aalvink, de allereerste winnares van The Voice of Ommen (2011) laat zien en horen waarom zij destijds de terechte winnares was. Zij is inmiddels al een goede bekende in de muziekwereld. Verder zit er nog een spectaculaire dance act in het programma. Wie en wat blijft nog even geheim. Een tipje van de sluier kan wel opgelicht worden: het wordt sensationeel!

De organisatie van Festival de Vecht hoopt dat ook het laatste programmaonderdeel van het festival weer veel mensen naar de oevers van de Vecht trekt. Het familieconcert is een unieke belevenis op een unieke locatie en bezorgt het publiek een heerlijke muzikale middag aan de Vecht. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.festivaldevecht.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.