Home / archiefcentraal / eerste thuiswedstrijd sercodak is streekderby

eerste thuiswedstrijd sercodak is streekderby

De eerste thuiswedstrijd van Sercodak Dalfsen is meteen een streekderby. De ploeg van trainer Peter Portengen neemt het op donderdag 24 september in de Trefkoele+ op tegen Klink Nijland/Kwiek uit Raalte. Komend seizoen gaan de Dalfser dames proberen de zesde landstitel op rij binnen te slepen.

De wedstrijd tegen Kwiek is overigens niet de start van de competitie. Tijdens de eerste speelronde, komend weekend, gaat Sercodak op bezoek bij Venlo en een ronde later staat de uitwedstrijd tegen D.O.S. op het programma. Tussendoor spelen de dames de Champions League wedstrijden in het Noorse Drammen.

Bekijk de bijlage voor het volledige speelschema van Sercodak Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.