Home / archiefcentraal / drie spelers pec zwolle in jong oranje

drie spelers pec zwolle in jong oranje

Bondscoach Fred Grim heeft drie spelers van PEC Zwolle opgeroepen voor Jong Oranje. Het gaat om doelman Mickey van der Hart en buitenspelers Sheraldo Becker en Queensy Menig. Het is overigens nog onzeker of het drietal ook de definitieve selectie haalt. Grim koos ervoor om maar liefst 39 spelers op te nemen in zijn voorselectie.

Jong Oranje speelt op vrijdag 4 september in Deventer tegen Cyprus. Vier dagen later staat het uitduel tegen Turkije op het programma. Het zijn de eerste wedstrijden in de strijd om kwalificatie voor het EK van 2017, dat gehouden wordt in Polen.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.