Home / archiefcentraal / drie keer scheepsrecht voor swol

drie keer scheepsrecht voor swol

“Drie keer is toch scheepsrecht, dus we gaan er weer voor.” Na twee afgelaste fietstochten hoopt Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld dat het woensdag 26 augustus wel door kan gaan. De weerberichten voorspellen in ieder geval (tot nu toe) prima fietsweer.

De organisatie heeft een mooie fietsroute uitgezet richting Lierderholthuis. Deze start vanaf 13.30 uur bij Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Kosten voor deelname zijn €5,00 per persoon. Bel voor inlichtingen en/of opgave met het kantoor van SWOL via 0572-372882 of kom even langs op kantoor aan het Kroonplein 66. Vakantiegangers zijn uiteraard ook van harte welkom.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.